Трима фенове са пострадали при сбиване с украински ултраси преди мача на ЦСКА със Зоря в Запорожие. Властите предупреждаваха, че мчестни хулигани готвят нападения срещу българите и опасенията се оправдаха. При придвижването към стадион "Славутич Арена" се е стигнало до спречкване между фенове на ЦСКА и украинци, като е имало бой в заведение близо до стадиона.

Не е допуснато ескалиране на напрежение между български и украински футболни фенове в Украйна, където се играе срещата между ЦСКА и Зоря (Луганс). Преди началото на мача, с намесата на украинските власти и подкрепа от командировани за мача български полицейски служители, е предотвратен конфликт между привърженици на двата тима, като трима от българските фенове са леко пострадали. След това цялата се е насочила към стадиона, за да присъства на срещата, информираха от МВР.

Двата отбора в момента играят при 0:0, като в 22-ата минута реферът не даде чиста дузпа за ЦСКА за игра с ръка на защитник на домакините след удар на Малинов. Малко по-късно Иван Турицов бе изгонен, след като спря украинец, който излизаше самсрещу вратаря. Така червените ще доиграят мача с 10 души.