Третият традиционен турнир по плуване „Смели делфини” се проведе в плувен клуб „ВСИ” в Пловдив. Събитието бе уважено от най-добрия плувец в България в момента – Антъни Иванов. Състезанието бе подкрепено и от главния секретар на ОА Пловдив –Борислав Димов. Бронзовият медалист от Световно първенство за младежи приветства ръководството  на най-новия плувен клуб в България като отбеляза отличната организация и създадените условия за развиване на плувния спорт от ПK „ВСИ”.

Участие взеха близо 200 деца, разпределени в отделни етапи спрямо уменията им в плуването. Антъни Иванов, подобрил над 200 национални рекорда раздаде медали, грамоти и поощрителни награди на всяко дете, за да подкрепи масовостта в плувния спорт.

Спортен комплекс „ВСИ” от години развива началното обучение в сините коридори, а от 2018 година е официален член на Българска Федерация Плувни Спортове, като още в първите състезания от официалния календар на федерацията младите надежди на клуба завоюваха медали от престижни турнири в страната.