Наставникът на Локомотив Войн Войнов обяви, че тежката загуба от ЦСКА “Армията” с 4:1 се дължи на грубите индивидуални грешки в отбрана. Той каза още, че черно-белите ще се подсилят поне с още двама играчи.

Загубихме, защото допуснахме повече грешки и бяхме наказани. Честитя победата на ЦСКА, тя е заслужена. Трябва да поработим повече в атака, за да вкарваме. Груби наши индивидуални грешки се отразиха на резултата. ЦСКА бе по-добър, трябва да си го признаем. Три от четирите гола станаха след наши грешки - на контраатака и то на “Армията”. Публиката влияе, ние също имахме подкрепа, но разочаровахме нашите симпатизанти. В следващия мач ще се опитаме да ги зарадваме. В атака ни трябва още малко хъс и завършващи удари, за да материализират усилията. Но днес допуснахме много индивидуални грешки и бяхме наказани, каза Войнови допълни, че до два дни черно-белите ще се подсилят поне с двама нови футболисти.

Коментираме Иса, познавам го, но има оферти от чужбина. Ако не замине, може да помогне. Симеон Райков ще бъде наш от утре, а и Асен Георгиев ще подпише с нашия клуб, допълни специалистът.