Представителният тим на Локомотив допусна поражение в 4-та си контрола от предсезонната си подготовка. "Черно-белите" отстъпиха на Царско село с 2:3. Срещата се игра в спортен комплекс Царско село в София.

Локо откри още в 8-та минута. Извеждащо подаване от ляво на Бедиме намери Камбуров, който от малък ъгъл вкара за 0:1.В 39-та домакините изравниха. Центриране от ляво бе засечено от играч на Царско село в долния десен ъгъл на Пиргов за 1:1. 4 минути по-късно
подаване на Камбуров изведе Марчев в наказателното поле и той с прецизен удар вкара за 1:2. В самия край на полувремето Крумов направи фаул в наказателното поле и реферът отсъди дузпа, която бе реализирана за 2:2.

След почивката Локо пропусна няколко положения, за да сестигне до 82-та минута. Тогава неразчетено връщане към Пиргов облагодетелства играч на домакините, който напредна и попаде на свой съотборник. Последва удар и гол за крайното 3:2.

Не съм доволен от резултата и от играта, коментира старши треньорът на Локо Войн Войнов. Хубавото е, че мачът е контролен и е 10 дни преди старта на първенството и ще има време да си направим изводите, за да изглеждаме различно след седмица и половина. Не сме доволни от днешния мач, почти нямаше никаква полза. Играхме неорганизирано, нямахме острота и желание, може би умората си каза думата, но това не е никакво оправдание, допълни Войнов.

Стартовия състав за първото полувреме: Пиргов, Крумов, Николов, Марков, Бедиме, Йевтоски, Серджо, Марчев, Мартинович, Кики, Камбуров

Стартовия състав за второто полувреме: Пиргов, Исуф, Везалов, Николов, Янъков, Велковски, Серджо (60' Траянов), Янко Ангелов, Бакалов, Марчев (60' Умарбаев), Мартинович (72' Филип Колев)