Звездата на Милан Златан Ибрахимович е гост водещ през цялата седмица на популярния музикален фестивал Санремо. Днес е финалът на фестивала, а Ибра пропусна само един ден, за да изгледа равенството на своя тим срещу Удинезе в Милано - 1:1.

След това Ибра е тренирал с отбора и тръгнал към фестивала, но е бил спрян.

Заради пътен инцидент на магистралата, част от нея е била блокирана. В продължение на три часа Ибрахимович е чакал в автомобила си, след което не е издържал и е казал на шофьора, че слиза.

"Спрях един мотоциклетист и го попитах дали ще ме закара до Санремо. За щастие, той се оказа миланист и се съгласи. Изминахме 60 км и беше доста студено, а когато пристигнахме, човекът призна, че за първи път е карал по магистрала", обясни Ибра.

Ибрахимович дори публикува видео от случката. 

Ибрахимович пя заедно с наставника на Болоня Синиша Михайлович, който пък сподели как двамата са станали приятели.

"Приятелството ни започна с удар с глава от негова страна по време на дербито Ювентус - Интер. Работата е там, че не можеш да сплашиш Златан. Трябва да го провокираш и това може да го извади от равновесие. Той толкова се ядоса, че ме удари с глава и получи червен картон. Когато премина в Интер, исках да му върна жеста. Така показваме привързаността си", разказа с усмивка Михайлович.

Сърбинът не пропусна да се пошегува с Ибрахимович, че никога не е печелил Шампионската лига. "Има време", отвърна нападателят.

След като двамата се присъединиха към певеца Росарио Фиорело и водещия Амадеус за изпълнението на песента "Io Vagabondo", имаше нов забавен момент. Ибра беше попитан дали познава лчно членовете на легендарната шведска група АВВА, на което отговори: "Не, но те със сигурност знаят кой съм".