Отиде си Васко Личев - един от върлите привърженици на пловдивския футболен клуб "Ботев". Стотици негови приятели и поддръжници на любимия му тим са покрусени от новината за смъртта му. Това е пореден удар за агитката на жълто-черните, която понесе редица загуби през изминалата година. 

Фенове на Ботев от фейсбук страницата на Ultras front Botev Plovdiv Bulgaria си казаха последно сбогом с Васко. Ето какво написаха те:

ПОСЛЕДНО СБОГОМ ВАСКО. ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС.
Ужасна новина покоси днес всички жълто-черни фенове. След като в последните месеци и години се разделихме с други наши приятели и фенове. 
Един заклет, верен и голям наш фен Васко Личев напусна този свят завинаги. Това е животът, днес си тук - утре те няма. Така един, който живееше с жълто-черната религия, магия и начин на живот, вече няма да може да го прави. Надяваме се някъде там отгоре да може да се радва и гледа всичко което се случва с нашия клуб - хубаво или лошо. Изразяваме искрените си съболезнования към близките, приятелите и всички онези, които познаваха Васко и заедно с него обикаляха по стадионите на България за да поддържат любимия ни Ботев Пловдив.
Поклон пред светлата му памет!

Приятел на починалия публикува последната активност на Васко в социалните мрежи: "Научи се в живота да се оправяш сам... защото когато ти е трудно, всички изчезват!". 

Екипът на TrafficNews.bg изказва съболезнования към близките и приятелите на Васил.