Сблъсъкът между Кристиано Роналдо и Лионел Меси беше спечелен категорично от Роналдо. Ювентус победи с 3:0 като гост и този резултатът беше достатъчен на италианците да спечелят групата, след като загубиха първата среща с 2:0. 

В 13-та минута Роналдо откри от дузпа, а Маккени със страхотен гол след подаване на Куадрадо в 20-та минута направи 2:0 и изравни общия резултат от двете срещи. В 52-та минута Роналдо от дузпа оформи крайното 3:0. Така Ювентус спечели групата, а Барселона остана на второто място. Жребият за осминафиналите е в понеделник.

В другата интересна среща днес, която беше и директна за класиране за осминафиналите РБ Лайпциг изхвърли от турнира Манчестър Юнайтед. Немците поведоха с 3:0 след голове на Анхелиньо още във втората минута, а Хайдара в 13-та удвои. Клуйверт в 69-та реализира трето попадение за немците. В 80-та минута Бруно Фернандес от дузпа намали на 1:3, а Магуайър малко по-късно направи 2:3, но за повече нямаше време. Така РБ Лайпциг ще играе на осминафиналите, а Манчестър Юнайтед ще играе в Лига Европа. В другия мач ПСЖ и Истанбул ББ не завършиха, след като двубоят беше прекратен заради расизъм.

Още резултати от днес: Лацио - Брюж 2:2, Зенит - Борусия Дортмунд 1:2, ПСЖ - Истанбул ББ прекратен. Рен - Севиля 1:3, Челси - Краснодар 1:1, Динамо Киев - Ференцварош. 

Така за елиминациите се класираха Лацио, Борусия Дортмунд, ПСЖ, РБ Лайпциг, Ювентус, Барселона, Челси и Севиля, а в Лига Европа ще продължат участието си Брюж, Краснодар, Динамо Киев и Манчестър Юнайтед.