Вратарят Николай Михайлов отново ще заиграе в Левски. Той е в напреднали преговори с ръководството на сините и в момента гледа контролата с Монтана заедно със собственика Спас Русев. Отборът от Герена има сериозни проблеми с двамата си вратари Божидар Митрев и Мартин Полачек и затова босовете търсят вариант.

Михайлов се раздели с Омония Никозия още през пролетта и в последно време тренираше със Славия. Сега ще му трябва време да си върне формата, така че повторният му дебют за Левски може да се очаква през пролетта, твърди sportal.bg.

Михайлов игра последно за Левски точно преди 12 години в злополучния мач от групите на Шампионска лига срещу Вердер (Бремен), когато "сините" отстъпиха с 0:3, а тогавашният младок имаше нещастието да си отбележи нелеп автогол в 33-ата минута за 0:1. Интересен факт е, че на почивката той бе заменен от Божидар Митрев, който тогава дебютира, а сега вече има общо 99 мача за клуба, но през този сезон първо загуби капитанската лента, след това титулярното място в тима, а сега вече и пълното доверие на ръководството. Михайлов е бивш играч на Левски, Ливърпул, Твенте, Верона, Мерсин и Омония, като има близо 40 мача с националната фланелка.