Президентът на Славия Венци Стефанов предприе остра атака срещу грандовете Левски и ЦСКА след поредния провал на сините, които не можаха да бият Септември днес и завършиха 2:2.

Искам сега да попитам кой е виновен, че Левски не може да бие Септември в София, дори със спорна дузпа! Славия не легна на ЦСКА и стана голям проблем. Жалкото е, че Левски и ЦСКА са големи отбори, грандове за България, но в момента по нищо не си личи. И така ще бъде, докато не се върнат към своите корени и традиции - да залагат на българи и да изграждат собствени български момчета. Няма как да е другояче при положение, че докарват по няколко каруци с чужденци, каза Стефанов пред sportal.bg.

Искам да накарам феновете на двата отбора да се замислят дали харесват повече ЦСКА на Стоичков, Пенев, Костадинов, Якимов, Паро Никодимов и Левски на Гунди, Сашо Костов, Меци Веселинов, Жоро Соколов, или харесват сегашната трупа от чужденци.

Нека от ръководството на ЦСКА се замислят малко какъв треньор са довели, а не да се оправдават. Докъде я докарахме! Идва сърбин в България, явно го е срам, че е сърбин и говори на английски език. Ние да не сме някакви аборигени?!

Сега кой им е виновен - Киро, Венци или някой друг от Първа лига? Нека щом ще им олекне, да ни обвинят за мъглата и фините прахови частици в София. Излиза, че щом някой отбор не клекне пред тези два отбора, става лош и виновен, каза още босът на Славия.