Авторитетното издание Франс футбол излезе днес с любопитна корица, на която Лионел Меси е с екипа на ПСЖ. Трансферната сага за бъдещето на Меси продължава вече почти две години. Това лято обаче договорът на аржентинеца изтича и той дори може вече да подписва предварителен договор с друг клуб и да си тръгне от Барса като свободен агент. 

Очаква се именно предстоящия сблъсък между Барселона и ПСЖ да бъде решаващ за решението на Меси. 

Според повечето издания Меси е почти сигурен за ПСЖ. Изявления на Неймар и Анхел Ди Мария още повече увеличиха слуховете, че от лятото аржентинската звезда ще играе в Париж. 

Изданието публикува заглавие „Тайното писмо на ПСЖ“ и със снимка на Меси с фланелката на парижани. 

Барселона и ПСЖ не са коментирали нищо за бъдещето на аржентинеца. 

Вчера се появи информация, че ПСЖ е 40 млн. паунда, които аржентинеца ще получи ако подпише с клуба. Заплатата му ще бъде 800 000 паунда на седмица.

Припомняме, че драмата с Меси се разрази най-силно през това лято, в което аржентинеца постави ултиматум той или президента на клуба Бартомеу. Президентът на Барса подаде оставка и Меси остана в Барса за още един сезон. Все още обаче от Барселона не са избрали нов президент, след като изборите бяха отложени заради новия щам на коронавируса.