Отборът на ЦСКА загуби домакинството си на Рома с 2:3 в последния си мач от груповата фаза на Лигата на конференциите.

Рома поведе в 15-ата минута. Карсдорп получи пас отдясно в наказателното поле на ЦСКА, последва успоредно подаване на голлинията към Тами Ейбрахам и англичанинът прати топката във вратата - 0:1.

В 34-ата минута Мазику сгреши отляво в полузащитата на ЦСКА, а след това последва лошо действие на Жеферсон. Рома успя да прехвърли атаката си по другия фланг, където Виня успя да намери Борха Майорал пред наказателното поле. Испанецът насочи топката с пета към далечния ъгъл за 0:2 в полза на Рома.

Ейбрахам увеличи преднината на Рома в 53-ата минута. Той спря топката с гърди пред вратарското поле и стреля между краката на Бусато - 0:3.

В 75-ата минута ЦСКА все пак успя да намали изоставането си. Баи проби отдясно, а след това центрира по земя. Хамза Чатакович бе оставен съвсем сам в наказателното поле, успя да укроти топката и след това я прати в долния десен ъгъл на вратата на Рома - 1:3.

В добавеното време на срещата топката отново бе във вратата на ''вълците''. Мазику отне топката на лявото крило и намери Яник Вилдсхут на границата на наказателното поле, който стреля прекрасно и прати топката в левия ъгъл, с което оформи крайното 2:3.

ЦСКА завърши на последното място в група ''С'' с една спечелена точка. Рома успя да се възползва от грешката на Бодьо/Глимт в Украйна срещу Зоря Луганск и зае първото място с 13 точки. Норвежците са втори с една точка по-малко, докато Зоря остава на трета позиция със седем пункта.