Старши треньорът на Етър Петко Петков беше бесен след края на мача с Локомотив. Както е известно 7 играчи от отбора бяха с положителни тестове и целият отбор беше карантиниран вчера. 

"Ситуацията с карантината, наложена от РЗИ не е нормална. В България обаче никой никога не бива държан отговорен за действията си и затова сме на това дередже. Видяхте ли какво се случи на „Герена“? Ако някой ни е нарочил за изпадане, то просто да си каже. Не е нормално да нямаме тренировки цяла седмица и накрая да излезем да играем професионален футбол. Ние не сме тренирали нормално цяла седмица и днес в 12 часа ни събраха, за да играем мач, това нормално ли ви се струва? Днес събрахме отбора от цяла България, защото бяха карантинирани и бяха дали за карантината родните си места."

"Поздравявам момчетата за изиграния мач. Имах трима юноши, които вчера играха 90 минути за юношеския мач. Няма как да им рискувам здравето като играят 90 минути".

"Нещата ескалират. Аз никога не съм гледал съдийството, но нещата около нашият клуб стават много странни. Мога обаче да потвърдя, че ще трябват много пот и сълзи, докато изпадне Етър. Ситуацията обаче е абсурдна и е време някой да излезе с обяснение, искаме да получим отговори от хората в БФС, които да ни поставят в тази ситуация."