Спартак постигна класическа победа с 3:0 над Верея в мач от 13- ти кръг на първенството на Югоизточна Трета лига. Двубоят се игра на осветление на "Трейс Арена".

Първото положение бе в полза на домакините още в 3' на мача, след като нападател се озова сам срещу Начев, но ударът му мина в страни от вратата.

Спартак обаче взе инициативата.

В 23' Филип Колев бе изведен отлично от дясно, но преди да стреля, топката му бе избита.

Само 6 минути по- късно Георги Йотовки нахлу от ляво, но диагоналният му удар премина в страни от вратата.

Спартак продължи да оатакува и в 38' юношата Кристиан Кодуков се разходи по аутлинията, премина през двама играчи на съперника и с хубав удар по земя откри резултата.

Две минути по- късно голмайсторът Любо Цеков получи хубав пас в наказателното поле и с плътен удар удвои резултата.

Второто продължи да атакува. В 58' Любо Цеков направи резултата класически, след като стреля силно, стражът на Верея изби, но Цеков я довкара топката в мрежата за 0:3.

Юношата Давор Илиев можеше да покачи резултата, но ударът му мина в страни от вратата.

Така Спартак вече има в актива си 16 точки, а в следващия кръг на стадион "Тодор Диев" на 7 ноември приема тима на Борислав Първомай.

Съставът на Спартак: Петър Начев, Филип Алексиев, Веселин Минев, Кръстьо Милев, Георги Йотовски, Христос Доков, Кирил Георгиев, Филип Колев, Кристиан Кодуков, Любо Цеков, Станимир Димитров (Давор Илиев, Георги Камбуров, Мариан Гиров, Георги Миленчев, Митко Илиев)