Норвежкият мениджър Оле Гунар Солскяер ще получи постоянен договор като мениджър на Манчестър Юн, твърди Дейли Мейл. В сряда той изведе отбора си до невероятен успех, след като червените дяволи победиха ПСЖ като гости с 3:1 и се класираха за четвъртфиналите в Шампионската лига, въпреки загубата с 0:2 на Олд Трафорд. Според изданието Солскяер е имал разговори по темата с клубните шефове в сряда сутринта и постоянното му назначение е въпрос на време. Той зае временно овакантения пост след уволнението на Жозе Моуриньо и под негово ръководство Юнайтед има 14 победи, два равни мача и само една загуба – от ПСЖ, в 14 срещи.

Смятам, че нещата са решени. Солскяер ще получи работата и трябва да я получи. Бихме Тотнъм, Челси и Арсенал като гости, сега и ПСЖ – какво още трябва да стане, за да бъде назначен за постоянно?, заяви нападателят Ромелу Лукаку. След тези резултати е сигурно. Всички ние обичаме Оле и работата, която вършим съвместно, добави защитникът Люк Шоу.

В съблекалнята след паметния мач с ПСЖ играчите скандираха името на своя мениджър. Той им позволи да изпият по една бира в самолета на връщане от Париж.