Сашо Диков все още не е допуснат в сградата на Министерски съвет, където чака вече от около половин час. За пръв път той не успява да осъществи връзка и с пресцентъра. Това е споделил самият той пред БТВ. 

Припомняме, че Диков е получил акциите на ФК „Левски“ тази сутрин от посредник. Вчера лично му се е обадил Васил Божков и го е помолил да предаде акциите на клуба на премиера Бойко Борисов. Документите са жиросани на 8 май на името на Борисов от Георги Попов.

„Чакам сега Бойко Борисов и се надявам той да се съгласи. Аз също нямаше как да откажа на Божков, защото съм патриот. Аз съм просто куриер“, каза Диков, който в момента е в пред Министерски съвет и чака да му ги предаде.

Междувременно обстановката пред административната сграда на Герена е повече от спокойна. Изпълнителния директор Павел Колев все още не е дошъл на работа, предаде националната медия.

Очаква се на футболистите да им бъдат направени тестове за коронавирус. Тренировките преди старта на сезона ще започнат в близките дни, като има вероятност това да стане утре.