ЦСКА и Лудогорец не излъчиха победител в дербито на 18-ия кръг в Първа лига на стадион "Българска армия". Двата отбора завършиха 1:1 в мач с много съидийски гафове и цирк на старши треньора на червените Нестор Ел Маестро в края на мача. Клаудиу Кешерю откри резултата в 29-ата минута, а Кирил Десподов изравни с брилянтно воле в 67-ата минута.

Реферът Николай Йорданов се превърна в едно от главните действащи лица със спорните си отсъждания. Той подмина положение за дузпа в 49-ата минута за нарушение на Чорбаджийски срещу Кешерю, при резултат 1:0 в полза на орлите. В 66-ата минута, при 1:1, не изгони Малинов с директен червен картон за изключително груб фаул срещу Натанаел. Преди това спести още два жълти картона на халфа на червените за нарушения срещу Марселиньо.

Секунди след тази ситуация спести втори жълт картон и на Рубен Пинто. Ел Маестро се усети, че футболистът му ще бъде изгонен при следваща интервенция и го смени.

В 89-ата минута реферът показа заслужен втори жълт картон на Сисиньо за фаул срещу Десподов. Преди това обаче, още в началото на срещата, той декорира бразилеца, който отне чисто топката от Десподов и не трябваше да отсъди дори нарушение.

В края на срещата пък по нареждане на Николай Йорданов 4-ят съдия вдигна само 2 минути продължение при 6 смени в мача. Това накара Ел Маестро демонстративно да седне на терена и да моли за още време.