Реал Мадрид отново се издъни, но този път успя да спечели точка в края на мача. Мадричани губеха с 0:2, но успяха да стигнат в последните секунди до 2:2 при гостуването си на Борусия Мьонхенгладбах. 

Маркъс Тюрам в 33-та и 58-та минути вкара две попадения и домакините поведоха с 2:0. В 87-та минута Бензема върна Реал в мача, а в последните секунди на добавеното време Каземиро спаси Реал от загуба за крайното 2:2.

В другия мач от групата Интер също не победи и направи 0:0 като гост на Шахтьор, двубоят беше ръководен от българския арбитър Георги Кабаков. 

Шампионът от миналия сезон Байерн Мюнхен се справи като гост на Локомотив Москва и победи с 1:2 в Москва. Горетцка откри в 13-та минута, а Миранчук изравни в 70-та минута. В 79-та минута Кимих донесе победата на Байерн. 

Ливърпул победи с 2:0 Мидтиланд. В 55-та минута Диого Жота откри резултата, а Сала от дузпа в добавеното време оформи крайния резултат. Единственият български представител в Шампионската лига Божидар Краев се появи в 81-та минута за датския шампион.

Другите резултати от днес: Аталанта - Аякс 2:2, Атлетико Мадрид - РБ Залцбург 3:2, Порто - Олимпиакос 2:0, Марсилия - Манчестър Сити 0:3