Реал Мадрид победи Интер с 2:0 като гост и вече е на само точка от класиране в елиминациите в Шампионската лига. Еден Азар откри в седмата минута от дузпа, а Артуро Видал беше изгонен след два жълти картона в 33-та минута. В 59-та минута Васкес центрира към Родриго, който от воле оформи крайния резултат. Така Реал е втори в групата със седем точки, а Интер почти сигурно ще отпадне, след като е със само една точка на последното място. 

Изненадата беше на "Анфийлд", където Ливърпул загуби с 0:2 от Аталанта. Бергамаските загубиха с 0:5 в първия мач в Италия, но сега взеха реванш след попадения на Иличич в 60-та и на Госенс в 64-та минути. 

Манчестър Сити се класира за елиминациите, след като победи с 1:0 Олимпиакос като гост. В 36-та минута Фил Фоудън вкара единственото попадение.

Байерн Мюнхен също си осигури място на осминафиналите, след като победи с 3:1 РБ Залцбург. В 42-та минута Левандовски откри резултата, а Коман в 52-та минута удвои. Рока от Байерн в 66-та минута беше изгонен след втори жълт картон. Сане в 68-та направи резултата класически, а Бериша в 73-та оформи крайния резултат. 

Останалите резултати от днес: Борусия Мьонхенгладбах - Шахтьор Донецк 4:0, Атлетико Мадрид - Локомотив Москва 0:0, Аякс - Мидтиланд 3:1, Марсилия - Порто 0:2