ПСЖ победи като гост Манчестър Юнайтед с 3:1 в предпоследен мач от груповата фаза на Шампионската лига. Неймар откри 6-та минута, а Рашфорд в 32-та изравни. Маркиньос в 69-та отново изведе французите напред в резултата, Фред беше изгонен и Юнайтед остана с човек по-малко. Неймар в края на двубоя оформи крайното 3:1. РБ Лайпциг победи с 4:3 Истанбул ББ като гост по-рано днес и така групата става супер интересна в последния кръг. Трите отбора ПСЖ, Юнайтед и РБ Лайпциг са с 9 точки. В последните мачове ПСЖ посреща Истанбул ББ, а Юнайтед гостува на РБ Лайпциг.

Челси се справи със Севиля в директен мач за първото място в групата. Лондончани победиха с 4:0 като гост в Испания. Оливие Жиру беше над всички като вкара четири гола, последният от дузпа. Французинът реализира в 8-та, 54-та, 74-та, 83-та минути.

Борусия Дортмунд и Лацио завършиха 1:1. Рафаел Герейро откри в 44-та минута, а Чиро Имобиле в 67-та изравни. В тази група шансове за класиране има Брюж, който се справи със Зенит. 


Ювентус победи с 3:0 у дома Динамо Киев. Федерико Киеза откри в 21-та минута, а Роналдо в 57-та удвои. Крайното 3:0 оформи Алваро Мората в 66-та минута. 

Така след днешните мачове нито един отбор не се класира за елиминациите. Това направиха още миналата седмица Барселона, Ювентус, Челси и Севиля. 

Още резултати от днес: Истанбул ББ - РБ Лайпциг 3:4, Краснодар - Рен 1:0, Брюж - Зенит 3:0, Ференцварош - Барселона 0:3