Юношитен на Ботев Иван Василев и Димитър Пройчев ще играят под наем до края на сезона във втородивизионния датски тим на Фремад Амагер. Те бяха представени официално днес. 

"Много съм развълнуван за следващата половин година. Това е голяма промяна за мен, както по отношение на играта, така и в личен план. Идвам на ново място - в различна култура, и с нов треньорски щаб и нови съотборници. Като играч се подвизавам в центъра на терена и целта ми е да спирам противника. Чел съм много за Фремад Амагер и клубът напомня по много начини на Ботев, където аз самият съм играл от дете. Ще бъде голямо предизвикателство за мен и ще дам всичко от себе си ”, заяви Димитър Пройчев при представянето си

"Аз съм футболист, който играе от наказателно поле до наказателно поле и се боря за всяка топка. Всеки мач трябва да е като финал. Аз съм много развълнуван да работя интензивно през следващите месеци. Това ще бъде вълнуващо развитие за мен и в личен план. Имам желание да покажа качествата си с упорита работа на терена и вкарване на голове. Тренирахме интензивно през януари и съм повече от готов да играя с фланелката на Фремад Амагер", каза Иван Василев.