Младата звезда на "Пари Сен Жермен" Килиан Мбапе разкри, че като дете се е възхищавал на настоящия треньор на "Реал" Мадрид Зинедин Зидан. 

"Имах различни фази. Като дете се възхищавах на Зидан. Когато си малък и си от Франция на кого да се възхищаваш, ако не на него?!", сподели Мбапе, цитиран от "Марка".

Слуховете пращат младия французин при идола му в мадридския гранд. За подобен траснфер се говори от години, като и двете страни не крият, че обмислят такава стъпка. 

"След това идол ми беше Кристиано Роналдо. Щастлив съм, че имах възможност да играя срещу него. След това се възхищавах на бразилците заради стила им на игра. Искам да оставя някаква следа във футбола, името ми да бъде част от историята", добави Мбапе.

Младият французин разкри, че в момента обаче не мисли за трансфер, а за следващите предизвикателства с фланелката на ПСЖ - мачовете в шампионата и осминафинала в Шампионската лига срещу "Борусия" Дортмунд.

"Искам да спечеля требъл. Хич няма да е зле. Първо с ПСЖ да победим в Шампионската лига, след това с Франция да сме шампиони на европейското първенство и на олимпийските игри", пожелава си Мбапе.