Отборите на Лудогорец и Мидтиланд завършиха при резултат 0:0 в последен мач от груповата фаза на Лига Европа. В другата среща от група F Спортинг Брага и Цървена звезда не се победиха- 1:1. Сърбите спечелиха групата с 11 точки, на втора позиция остават португалците с една точка по-малко. Мидтиланд ще се примири с факта да продължи напролет в турнира Лига на конференциите, след като финишира трети с 9 точки. Лудогорец остана на последна позиция с две спечелени точки.

Гостите направиха сериозен пропуск в началото на срещата. Густав Исаксен проби през центъра, а нито един футболист на Лудгоорец не понечи да го пресрещне. Полузащитникът разигра вдясно към Жоел Андерсон, а той даде успоредно подаване вдясно от вратата на Падг, където Николас Дир бе оставен абсолютно непокрит. Футболистът на Мидтиланд стреля, но не намери вратата на Лудогорец. Малко по-късно Исаксен проби отдясно в наказателното поле на Лудогорец и даде прекрасно центриране за Пионе Систо, който отправи удар от два метра, но Сержио Падт спаси по перфектен начин, пращайки топката в корнер.

В 15-ата минута Систо стреля от границата на наказателното поле на Лудогорец, но Пластут блокира топката.

В 18-ата минута Доминик Янков отправи удар, но той бе прекалено слаб, за да затрудни вратаря на Мидтиланд. Малко след това Десподов стреля силно по диагонала, но стражът на гостите изби встрани от вратата си.

В 25-ата минута Исаксен стреля от разстояние, но прати топката в аут.

В 35-ата минута Кирил Десподов изведе Клод Гонсалвеш с отличен прехвърлящ пас, а португалецът опита прострелно центриране отдясно, но Льосъл улови топката преди току тя да беше отишла в Сотириу.

В 65-ата минута Клод Гонсалвеш опита удар от дистанция, който бе много неточен. Десет минути по-късно Падт отрази удар на Евандер.

В 84-ата минута Стефан Баджи можше да си отбележи автогол, но за негово щастие топката се отби в горната греда. Малко по-късно Серджио Падт се отличи с чудесна намеса, за да запази мрежата си суха.

В добавеното време на срещата Кирил Десподов подаде по перфектен начин топката на Елвис Ману, но футболиститъ на Лудогорец стреля покрай вратата.