Българските футболни отбори Лудогорец и ЦСКА ще изиграят третите си мачове от груповата фаза на Лига Европа днес. И двата отбора трябва да се опитат да спечелят точки днес, за да запазят живи шансовете си за продължаване към елиминации. Загуби почти сигурно ще елиминират още в групите и двата отбора. 

Лудогорец е с две поредни загуби в групата. Българският шампион загуби от белгийския Роял Антверп и австрийския ЛАСК Линц. Тимът ще има много тежка задача да вземе нещо от английския Тотнъм. Любопитно е, че Тотнъм ще гостува за втори път в България, след като през септември гостува в Пловдив на Локомотив в среща от втория предварителен кръг на Лига Европа. Двубоят ще се играе днес от 19:55ч. в Разград. Главен съдия ще бъде хърватинът Фран Йович, а Ивица Модрич и Хървое Радич ще бъдат негови помощници. Марио Зебец ще е четвърти съдия. 

ЦСКА-София остана в борбата за класиране, след като направи 0:0 като гост на Рома в Рим, но сега ще има тежко гостуване на швейцарския Йънг Бойс. Единствено равенство или победа ще остави тима в борбата за класиране. ЦСКА има една загуба и едно равенство. Двубоят е днес от 22:00ч. в Швейцария. Белгицеът Лоурънс Висер ще е главен съдия, а негови помощници ще са Тибо Нийсен и Риен Вазире, четвърти рефер ще е Барм ван Дриш.