Сръбският милиардер Милан Мандарич призна пред "Тема Спорт", че е разговарял да помага финансоно на Левски, но това не се е случило. Мандарич е бивш собственик на английските Портсмут, Лестър и Шефилд Уензди, а в момента е президент на Олимпия Любляна. Мандарич разкри, че е имало разговори и със Славиша Стоянович да поеме Олимпия, но не се е стигнало до неговото назначение.

"Да, имах разговори със Славиша Стоянович, и то на два пъти. Последният около Коледа и Нова година. Но промених решението си и взех друг треньор. Ценя много Славиша. Той е добър треньор и човек. Първо трябваше да дойде при мен преди около година. Но тогава нещата не се получиха и той после отиде в Левски. Сега, когато смених Дино Скендер, пак бе вариант Стоянович, но аз заложих на треньор, който вече е водил Олимпия - Горан Станкович. Той познава отлично ситуацията в отбора и в словенския футбол. Затова оставих Славиша на мира (смее се)", заяви Мандарич.

"Преди година имаше разговори да помагам финансово на Левски, но е трудно. Имам достатъчно задачи в Словения и с Олимпия. Така че засега е трудно да погледна към някои други клубове. Искам първо да завърша мисията си в Любляна. Защото аз винаги правя нещата както трябва и ги довеждам докрай. В Олимпия ни чака още доста работа и добро бъдеще", каза още милиардерът.