Отборът на КЦМ 2000 Груп показа купата от Шампионската лига по минифутбол на България, която спечели преди броени дни. Пловдивският тим спечели финалната четворка в Самоков, след като победи тима на „Малки страсти“ в полуфинала и след това – Лев Инс на финала със 7:3. КЦМ е вторият отбор от града, който печели надпреварата – пред 2013 и 2014 година това направи ВИП Денс. Новите шампиони добиват право на участие на финалите на Европейската шампионата лига по минифутбол в Словения през септември.

Първенците направиха шествие из града с открит автобус заедно  огромния трофей. Те бяха посрещнати в Община Пловдив от зам. кмета по спорта Георги Титюков, а генералният спонсор на Българската асоциация по минифутбол – WINBET, ще осигури чисто нова екипировка, с която КЦМ ще брани честта на България на финалите на Европейската шампионска лига в Словения. Шампионите се снимаха на терасата на Общината, а група туристи не пропуснаха да си направят селфита с Купата преди момчетата да се качат на автобуса и да продължат шествието си.

Изразяваме нашите огромни благодарности към Община Пловдив, която направи страхотни инвестиции и създаде невероятна среда за развитие на аматьорския спорт, каза Румен Цонев – главен изпълнителен директор на КЦМ 2000 Група. Това дава резултати. Тези момчета, които спечелиха купата са аматьори, работят в КЦМ, сред тях има инженери, ръководители на производства, футболът е тяхната любов. Организираха се, създадоха страхотен колектив и успяха да постигнат този голям успех. Правим всичко възможно да развиваме аматьорския спорт – главно към него са насочени нашите усилия, а не толкова към професионалния. Искаме хората, които работят при нас да бъдат здрави и силни, да бъдат приятели. Със сигурност ще помогнем на тима за участието на Европейската шампионска лига в Словения. За нас е чест да представяме Пловдив и България, каза още Румен Цонев.