Пловдивският женски футболен тим на ЕНКО победи като гост ФК Олимпия Шумен с 8:1 в мач от поредния кръг на шампионата. Интересното в тази среща бе, че треньора Илия Кунов замина за Шумен с детската градина. В стартовия състав попаднаха момичета на 12 и 13 години, които се представиха отлично срещу каките. Подари отсъствието на много от титулярните футболистки, Кунов заложи на младото поколение, което показа, че може да се разчита на него и много скоро ще дава попълнения за представителния тим.

Момичетата от Пловдив започнаха мача със самочувствие и през целия мач доминираха на терена, като можеха да вкарат поне още 10 гола. За отбора се разписаха централната нападателка Цветана Манчева, капитанката Леонора Желева, централна защитничка Николета Бойчева. Резервната вратарка Моника Пейчева пък показа самочувствие под рамката.

В същото време девойките на ЕНКО до 16 години нанизаха цели 9 гола на гостуващия Златоград. Мачът се игра на базата в Коматево, а пловдивчанки обърнаха развоя от 0:2 до 9:2. Голмайстори за ЕНКО бяха: Ралица Витекова с хеттрик, Симона Богданова с 2 гола, Моника Пейчева също с 2 гола и надеждата при 14-годишните Йоана Милева също с 2 гола.

ФК ЕНКО набира момичета, желаещи да тренират футбол в една от най-добрите и най - утвърдени школи по футбол в България. Заниманията се провеждат от професионалисти с доказан международен ценз.