Създадохме много ситуации и Ботев извади късмет, че си тръгна с точката, заяви старши треньорът на Локо Бруно Акрапович. Ранният гол не ни повлия, изиграхме качествен двубой. Радващо е, че след толкова мачове играхме на такова ниво и нямаме контузии. Имам специално мнение за съдийството, но няма да коментирам, допълни Акрапович.

Участвал съм в много дербита. За Пловдив е важно да има силни Локомотив и Ботев, каза треньорът на Ботев Желко Петрович. Проблемите ни по състава ни наложиха различна концепция в подготовката за този мач. Комплимент за играчите. Дадоха своя максимум. Бориха се мъжки. В края пропуснахме две положения, но и противникът ни също пропусна, така че сме доволни от точката. Съжалявам, че допуснахме гол от статично положение. Комплимент и за феновете на двата отбора, каза старши треньорът на Ботев Желко Петрович.

Той коментира по интересен начин и трансфера на младия Крис Добрев в Порто. Ако един футболист иска да отиде от А отбор в Б отбор – това е негово решение. Пожелавам му да стигне до А отбора на Порто, каза Петрович.