Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира нападките на феновете на Ботев срещу рефера Станислав Ставров, който ще свири реванша за Купата от 18.30 часа в София и отрече някой да е заплашвал футболисти на канарчетата, както твърдят бултрасите. Той каза че е готов срещата да ръководи и тийм мениджърът на Ботев Асен Караславов.

На това ГМО в Коматево не може да се играе футбол, защото отгоре висят дузина екзалтирани и в неособено адекватно състояние фенове. Мисля, че съдията Станислав Ставров е един от доблестните хора в българския футбол. Готов съм и Асен Караславов да бъде съдия, ако те искат. Убеден съм, че Ставров ще свири обективно. Дано тези хора имат чест и достойнство да се извинят след мача.

Страхотно много уважавам ръководството на Ботев. Ако един футболист от Ботев излезе с името си и каже, че Венцеслав Стефанов или някой друг от Славия го е заплашил, съм готов да застана пред всички и да си понеса отговорността. Това не е подход на Славия, никога не е бил и няма да бъде, каза босът на най-стария столичен клуб през Канал 3.