Промени в движението могат да настъпят във връзка с мача на Ботев срещу ЦСКА в Коматево, който ще се играе в неделя от 18.45 часа. Ето и официалното съобщение от ОП "Организация и контрол на транспорта":

Във връзка с с футболната среща между отборите на Ботев  и  ЦСКА в неделя от 16:45 ч. до 21:45 ч. при необходимост ще бъде спряно движението  на МПС в района на стадион "Футболен комплекс Ботев1912" в кв. "Коматево", ул. "Коматевско шосе" и ул. "Захаридово".

От ОП "Организация и контрол на транспорта" уведомиха, че ще бъдат пропускани автобусите по линии №1, 20 и 27 от масовия градски транспорт. Шофьорите на рейсовете са предупредени да карат бавно, внимателно и да се съобразяват с въведената временна организация на движение.

Междувременно билетите за мача в неделя ще се разпространяват в клубния фен-магазин на познатите цени: 10 лв. - Централна трибуна, 8 лв. - Трибуна Юг. Магазинът в Коматево ще продава ценните хартийки в неделя от 14 до 17 ч. След 17:00 продажбата продължава на каса пред стадиона.

Билети за Трибуна Юг ще се продават и на ул. "Нестор Иванов" 1 в "Кючук Париж", в магазина на КПБП. Той ще работи до 19 ч. в петък и от 10 до 14 ч. в събота. Билети за гостуващия сектор ще се продават след 11 ч. в деня на мача на административния вход на базата. Цена 8 лв.