Официалната церемония по рестарта на ремонтите дейности на стадион "Христо Ботев" ще се състои утре от 12 часа пред Северната трибуна. За събитието ще пристигне и премиерът на България Бойко Борисов, ще присъстват и областният управител Здравко Димитров и кметът на град Пловдив Иван Тотев. Ето какво се казва в официалното съобщение на сайта на Ботев:

Уважаеми ботевисти,

Дългоочакваният от всички нас момент, касаещ възобновяването на строителните дейности на стадион „Христо Ботев“, настъпи! Ръководството на ПФК Ботев кани всички привърженици на клуба на официалната церемония, с която ще бъде даден старт на работата по спортното съоръжение.

Същата ще се проведе на 28.08 (сряда) от 12:00 часа в пространството пред Северната трибуна на стадиона откъм улица „Богомил“. На събитието ще присъстват министър-председателят Бойко Борисов, областният управител Здравко Димитров и кметът на град Пловдив Иван Тотев. Церемонията ще бъде излъчена на живо в официалния инстаграм на ПФК Ботев.

Припомняме, че миналата седмица бяха извършени почистващи и подготвителни дейности зад северната трибуна, от която ще започне същинския строеж, а вчера пристигнаха и крановете.