Президентът на Ботев Ангел Палийски остро нападна съдиите на мача с ЦСКА, загубен от канарчетата с 6:2 в Коматево. Според него реферът Валентин Железов допуснал много груба игра на гостите и доста от жълто-черните получили травми, а Виана е с прорезна рана в коляното.

Никога досега не съм говорил за съдиите. Но искате ли да ви вкарам в съблекалнята, за да видите за какво става въпрос? Да видите дупки по колената, синини, цели отоци, ей такива черти от бутонки. Ако така ще правим бългаски футбол, окей, нямам нищо против. Да си го правят. Това е безобразие, безобразие, разбирате ли. Не може четири фаула в началото с повторения и без картон, а при първи наш фаул да ни дава картон. Не може да дава жълт картон на резервен състезател, защото е станал. Не искам да търся оправдание в съдиите. Не ме разбирайте грешно. Може би умората си каза думата, ще анализираме. Но по този начин?! Не знам. Нямам представа. 

Според вас умишлено ли е? Какво ще кажете? Кажете ми вашето мнение като специалисти. Може аз да не разбирам. Целият стадион видя. Ако така ще продължаваме да си мълчим… В началото съдийството беше изцяло в наш ущърб. Лесно е когато поведеш 2:0 и после да обърнеш свирката. Сега имаме важен мач. Как да ги вдигнем контузените? С кого да излезем? Не знам как да го нарека, нямам думи, коментира Палийски.

Реакциите след мача - вижте във видеото на ТРАФИК ТВ: