В първия ден от новата седмица ще започне продажбата на билети за срещата-реванш от първия предварителен кръг на Лига Европа между отборите на Ботев и Партизани (Тирана). Носителите на Купата на България посрещат своя противник на ст. "Лазур" в Бургас в четвъртък, 6 юли, от 20:00 ч. с аванс от два гола след победата с 3:1 в Албания.

От понеделник до сряда, от 10:00 до 18:00 ч., и в четвъртък от 10:00 до 14:00 ч. билети ще се продават в клубния фен-магазин на базата в "Коматево".

Само в деня на мача, от 14:00 ч. пропуски ще се продават и на касите на ст. "Лазур". Там ще бъдат отворени 4 пункта - 1 при бариерата на КПП на стадиона, където ще се продават билети за Централната трибуна и ВИП секторите, както и още 3 каси зад Сектор "В", откъдето ще може да се купуват талони само за Сектор "В".

Цените на билетите са, както следва:

Сектор "В" - 15 лв.

Сектор "А", бл. 1,2,7,8 - 25 лв.

Сектор "А", VIP Изток и VIP Запад - 50 лв.

Сектор "А", Супер VIP - 100 лв.

Ботев ще изиграе приятелска среща със съгражданите си от Марица между двата двубоя с албанския Партизани. „Жълто-черните" ще посрещнат завърналия се сред професионалистите тим от квартал Кършияка на клубната база в Коматево в неделя вечер. Двубоят ще се играе на централния терен с начален час 20:00, а входът за зрители ще бъде свободен.

Междувременно ръководството, спортно-техническият щаб и футболистите на тима изразиха своята благодарност към привържениците за подкрепата в двубоя срещу Партизани в Тирана. Ето какво се казва в специалното обръщение, публикувано на сайта на канарчетата:

Респект за всички, които минаха през девет планини в десета, за да бъдат близо до отбора и да дадат на футболистите допълнителна увереност в първия мач от новия сезон, който за Ботев започна на европейската сцена. Благодарности и за онези, които стискаха палци за успешен старт на европейското приключение от различните краища на света!

С нетърпение очакваме втория мач в Бургас, с надеждата да си осигурим море от положителни емоции и поредния футболен празник. Заедно!

Благодарим!

САМО БОТЕВ!