Младият талант на Ботев Крис Добрев бе включен от старши треньора Николай Киров в групата за мача реванш на Ботев срещу албанския Партизани утре от 20 часа на стадион Лазур в Бургас. Първата среща в Тирана завърши 3:1 за канарчетата и двубоят изглежда протоколен. В състава на Ботев няма да бъде бразилецът Фернандо Виана, който закъсня с подготовката заради удължена почивка и визови проблеми. Добрев пък е напълно възстановен от травмата, която лекуваше. Младокът бе на прага на подпише с новака в Първа лига Септември, но в крайна сметка размисли и остана при жълто-черните.

Канарчетата заминаха за Бургас днес и тази вечер в 19 часа ще тренират на Лазур. Двубоят ще бъде ръководен от турския арбитър Алпер Улусой с помощници Мустафа Ейсой и Серкан Олгунчан.

Групата на Ботев: Иван Чворович, Даниел Кайзер, Цветомир Панов, Йордан Минев, Лазар Марин, Пламен Димов, Виктор Генев, Кристиан Димитров, Серкан Юсеин, Лъчезар Балтанов, Крис Добрев, Алваро Юлиано, Меледже Омнибес, Фелипе Бризола, Тодор Неделев, Крум Стоянов, Омар Косоко, Тони Тасев

Междувременно щабът на Ботев отпрати дошлият на проби френски нападател Босекота, който не впечатли по време на контролата с Марица, загубена с 1:0 и дори пропусна дузпа.