Хиляди карамфили ще полетят към терена тази вечер непосредствено преди мача на Ботев срещу ЦСКА от 20.15 часа в Коматево. С този символичен жест феновете на канарчетата ще "погребат" БФС в знак на протест след съдийските брадви в мача срещу Славия през седмицата, попречили на жълто-черните да стигнат до втори пореден финал за Купата на България.

Двубоят ще противопостави двата отбора, които изживяха големи разочарования през седмицата - отпадането в полуфиналите за Купата. Пламен Димов и Густаво Афонсо са наказани и не попадат в сметките на треньорския щаб на Ботев, но първият мече бе официално освободен и канарчетата няма да разчитат на него до края на сезона. Голмайторът Жоао Паоло има проблеми, но ще излезе на инжекции.

Червените имат куп контузени състезатели. Те няма за могат да разчитат на Фернандо Каранга, Енрике Рафаел, Александър Дюлгеров, Александър Барт, Станислав Манолев, Георги Китанов и Укра.

ПФК Ботев информира привържениците, които ще посетят двубоя, че във връзка със засилените мерки за сигурност на национално ниво, при влизане в съоръжението ще се извършват щателни проверки и ще се изисква документ за самоличност.

Поради това зрителите се призовават да пристигат по-рано на стадиона, за да могат да заемат местата си на трибуната навреме. Входовете на базата в Коматево ще бъдат отворени два часа и половина преди началото на мача - в 17:45 ч.

Предварителната продажба на билети във фен-магазина приключва в 14:00 ч. в събота. В деня на мача билети ще се продават само на касата пред стадиона, която ще отвори в 17:30 ч.

БОТЕВ: Чворович, Минев, Пиргов, Терзиев, Филипов, Юсеин, Балтанов, Неделев, Кампос, Ндонгала, Пауло

ЦСКА: Черниаускас, Атанасов, Чорбаджийски, Бодуров, Жеферсон, Антов, Лое, Алберг, Тиаго, Джеси, Бланко

Стадион: База Коматево

Съдия: Драгомир Драганов

Начало: 20:15 часа