Мачът Ботев - Лудогорец от Първа лига тази вечер от 17.30 часа в Коматево е под въпрос заради обилния снеговалеж. Домакините ще направят всичко възможно да почистят терена, но решението е в ръцете на главния съдия Ивайлво Стоянов, който може да прецени дали срещата да се играе или да бъде отложена. Под въпрос е и дербито Локо - Ботев на Лаута в четвъртък, също от 17.30 часа. Всъщност вероятно е целият междинен 23-ти кръг да бъде отложен, тъй като прогнозите са за още по-лошо и студено време. Днес се очаква спортно-техническата комисия да се събере специално, за да вземе някакво решение.

Иначе в разширения състав на Ботев за маа с Лудогорец е налице само една промяна, като на мястото на трансферирания в Лудогорец Цветомир Панов сред 18-те попадна 16-годишният Кристиан Добрев.

Групата на Ботев: Иван Чворович, Даниел Кайзер, Лазар Марин, Йордан Минев, Филип Филипов, Димитър Пиргов, Пламен Димов, Радослав Терзиев, Серкан Юсеин, Алваро Юлиано, Фелипе Бризола, Лъчезар Балтанов, Густаво Афонсо, Тодор Неделев, Дуде Ндонгала, Стивън Петков, Диого Кампосq Кристиан Добрев