Отборът на Ботев замина за София, където днес, неделя, от 18:45 ч. гостува на Славия в двубой от 2 кръг на Първа лига. Срещата ще се играе на стадиона на "белите" в кв. Овча купел и ще бъде ръководен от арбитъра Станислав Ставров. В събота следобед "канарчетата" тренираха на клубната база в Коматево, а след заниманието заминаха на режим в столицата.

Почивка в предстоящия двубой ще получи Йордан Минев, който не замина със съотборниците си. На негово място сред 18-те попадна Радослав Апостолов. Ето и разширения състав на Ботев за срещата със Славия:

Иван Чворович, Даниел Кайзер, Цветомир Панов, Виктор Генев, Радослав Терзиев, Радослав Апостолов, Лазар Марин, Крум Стоянов, Пламен Димов, Лъчезар Балтанов, Алваро Юлиано, Фелипе Бризола, Серкан Юсеин, Меледже Омнибес, Фернандо Виана, Тони Тасев, Омар Косоко, Тодор Неделев

Билетите за първия мач от третия квалификационен кръг в Лига Европа между отборите на Ботев и Маритимо вече са в продажба. Талоните ще се разпространяват на три пункта в Пловдив - клубния фен-магазин в Коматево, магазина на Клуба на привържениците на ул."Нестор Иванов" 1 в Кючук Париж и на билетния център до Община Пловдив.

Фен-шопът на клубната база ще работи от 10:00 до 14:00 ч. в неделя и от 10:00 до 18:00 ч. в работните дни. Билетният център е с работно време от 11:00 до 17:00 ч. през уикенда и от 10:00 до 19:00 ч. в делничните дни. Пропуските са на обичайните за евромачовете на Ботев цени:

15 лв. - Сектор "В", който ще бъде изцяло отворен след изтичане на наказанието с 4 затворени блока

25 лв. - Сектор "А", бл. 1, 2, 7, 8

50 лв. - Сектор "А", бл. 3, 4, 5, 6

100 лв. - VIP ложа

Както и в предишните две домакинства от настоящата еврокампания, в Бургас билети ще се продават само в деня на мача - четвъртък. Ботев посреща Маритимо на 27 юли, двубоят е с начален час 20:30.