Нападателят на Ботев Стивън Петков получи наградата си за футболист на месеца на традиционната церемония в Пресклуб България. Той говори за бъдещето си, както и за лошите моменти от кариерата си, които преживя преди няколко години. Припомняме, че през 2014 година се разрази скандала с обвиненията в черно тото към юношеския ни национален отбор точно преди европейското в България. Тогава правата на юношата на Левски бяха спрени, а впоследствие вината му така и не бе доказана.

Тогава бях 1 метър под земята и всички стъпваха отгоре. Знаете каво ми се случи, неприятно ми е да говоря за това. Голяма болка остана у мен и се надявам един ден да изчезна от тази държава, заяви емоционално голмайсторът на канарчетата.

Петков говори и за евентуален интерес от страна на ЦСКА към него. Нападателят сподели че оферта от "червения" клуб няма. Освен това разкри, че има висока откупна клауза, която е по силите единствено на Лудогорец. Според него обаче няма шанс шампионите да го привлекат отново в редиците си.

Снимка: sportal.bg