Световният шампион по бокс в тежка категория във версия WBC Дионтей Уайлдър просна експресно Доминик Бризийл в очаквания с огромен интерес сблъсък в "Баркли Сентър" в Бруклин. Минута преди края на първия рунд Бронзовия бомбардировач стовари убийствен десен прав, Бризийл падна на пода и така и не можа да се изправи до края на отброяването. Всичко ми се получи тази вечер. Знам, че се изговориха много неща през седмицата, коментира Уайлдър, като намекна за думите си преди мача, че иска едва ли не да убие Бризийл на ринга.

Съперникът му пък се оплака, че реферът е прекратил твърде рано броенето, но не настоя, че е имал сили да продължи схватката. Чух да казва седем и осем, но това е бокса. Той свърши своята работа, за да ни опази здрави за следващите битки. Това е тежката категория. Просто Уайлдър успя пръв да стовари силната си дясна ръка. Ще се завърна и ще се боря за титлата отново, закани се Бризийл.

Противно на заканите преди мача, двамата се прегърнаха на ринга, като с това искаха да покажат, че враждата им е в миналото. Казах му, че го обичам и искам да се върне жив и здрав при семейството, каза още Уайлдър. С победата Уайлдър вече има 41 победи, като 40 са постигнати с нокаут. Това беше девета успешна защита на титлата във версия WBC, която спечели през 2015 година. Това бе поредна стъпка към дълго чакания обединителен двубой срещу Антъни Джошуа, но засега Уайлдър не бърза.