Притежателят на титлата на Световния боксов съвет Дионтей Уайлдър заяви, че няма да има трети мач с Тайсън Фюри. Двамата отново ще кръстосат ръкавици на 22 февруари в Лас Вегас след равния мач, който направиха на 1 декември, 2018 година в Лос Анджелис. Тогава Уайлдър два пъти свали Фюри на земята, но според мнозина британецът е бил по-добрият боксьор в срещата.

Ако Фюри приеме битката, ще го нокаутирам най-късно в третия рунд. Не виждам как ще издържи повече. При това положение трети мач няма да има, защото няма да има интерес, коментира Уайлдър. Американският боксьор допълни, че смята да причини сериозна болка на съперника си и е на мнение, че Фюри е травмиран и уязвим след двата нокдауна, които получи в първия мач. Според шампиона на WBC отброяването на рефера за втория е продължило твърде дълго.

Световният шампион в останалите версии Антъни Джошуа обаче смята, че Уайлдър не удря достатъчно силно, за да повали британеца. Джошуа прогнозира победа на Фюри. В първия мач поти успя да го направи. Сега ще си вземе поуки от грешките и няма да пропусне втори шанс, смята Джошуа.