Мениджърът на българския боксьор Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев очерта три варианта за мястото на боя за световните титли в тежка категория между Кобрата и шампиона Антъни Джошуа. Също така той заяви, че арената на битката ще бъде избрана в рамките на месец. Двамата трябваше да се бият на 20 юни на стадиона на Тотнъм в Лондон, но мачът бе отложен зца неопределено време заради пандемията от коронавирус.

В рамките на месец ще обсъдим вариантите за мястото на мача, заяви Гоцев пред Скай спортс. Промоутърът на Джошуа - Еди Хърн, вече спомена за Близкия изток, което е страхотна възможност, тъй като страните там не са толкова засегнати от вируса и ако се вземат необходимите мерки, може да се направи невероятно зрелище. Отново подчертавам, че безопасността е на първо място. По никакъв начин не искаме да рискуваме здравето на когото и да било. Ще отидем там, където можем да осигурим най-добрите условия за всичи, допълни мениджърът. Според него Лондон все още не е отпаднал напълно от списъка с възможните дестинации, третият вариант е предложеният от него Римски стадион в Пула, Хърватия.

Вчера промоутърът на Кобрата - Боб Аръм, потвърди, че обединителният двубой Джошуа - Тайсън Фюри няма да се проведе тази година, тъй като Пулев няма да отстъпи от мача с Джошуа. Аръм е на мнение, че мачът Джошуа - Пулев няма да е в Лондон, тъй като там няма да има възможност за публика заради пандемията.