Kубрат Пулев ще срещне друг шампион в битката си в смесените бойни изкуства в специалната гала вечер  Triad Combat в Арлингтън, Тексас, на която ще се проведе на 27 ноември.В нея  боксьори ще премерят сили с ММА бойци. Българинът трябваше да се изправи срещу Витор Белфорт, който е бивш шампион на UFC в лека тежка категория, но двубоят ще е с друг съперник.

Организаторите от компанията "Трилър" съобщиха, че главният мач на гала вечерта ще бъде между Пулев и Франк Мир. 42-годишният американец е двукратен шампион на UFC в тежка категория. По-рано тази година Мир направи дебют и в бокса. През април, той загуби по точки от Стив Кънингам. Американецът държи рекорда за най-много победи преди финалния гонг в тежка категория в UFC - 13.

Мачът между Пулев и Мир ще бъде в девет рунда по две минути. Двубоите в събитието ще са със специални правила на триъгълен ринг. Според тях ще бъдат разрешени всички удари от бокса и част от ударите в ММА. Забранени са ритниците, лактите, боят на земя и хватки за предаване. Според Пулев правилата са почти същите като в бокса и няма голяма разлика.

"Трилър" обяви и целия списък с мачове. Преди Пулев и Мир на ринга ще излязат бившият UFC боец Мат Митрионе срещу боксьора Александър Флорес. В друг мач бившият световен шампион на Световния боксов съвет (WBC) в супер средна категория Сакио Бика ще срещне Майк Пери. В шоуто ще участва и "Металика".