Промоутърът на световния шампион по бокс Антъни Джошуа – Еди Хърн, заяви, че има натиск върху шампиона да постигне победа с нокаут в предстоящата задължителна защита на титлата на IBF срещу Кубрат Пулев. Преди два дни стана ясно, че мачът ще се проведе на 20 юни на стадиона на Тотнъм.

Заради загубата от Анди Руиз-младши, сега има елемент на „той може да бъде победен, заяви промоутърът на Джошуа пред “Скай Спортс”, цитирана от sportal.bg. Ние видяхме Джошуа да губи - един удар в брадичката или отстрани на главата и всичко може да се случи, нали? По-лесно е да се каже, отколкото да се направи. Винаги има такъв страх в тежка категория, добави Хърн.

Пулeв има голяма активност. Тoй вeчe e нa възрacт, нo изглeждa дoбрe и e aктивeн. Ивaйлo Гoцeв e дългoгoдишeн негов съветник, приятeл и прoмoутър – заблуден не е подходящата дума, но той е толкова близък с Пулев, че вярва, че сега е техният момент, дошло е тяхното време. Заради онова, което видяха в битката с Анди Руис-младши, смятат, че могат да победят Джошуа, продължи Еди Хърн.

Неговият промоутър Боб Аръм разправя на всички, че Пулев ще нокаутира Джошуа. Може би го прави тъй като е Боб Аръм. Той е такъв – вчера казва едно, днес казва друго. Този двубой ще е интересен. Струва ми се, че Джошуа - Пулев е наистина добър двубой. Двама едри боксьори от тежка категория, които наистина могат да удрят. Пулев има голям опит и добър боксов интелект. Мисля, че Джошуа ще се опита да направи нещо зрелищно. Той трябваше да се боксира по този начин срещу Руиз младши, защото нямаше право на грешка. Сега хората казват: “Искаме отново нокаути”. Натискът е върху Ей Джей да направи нокаут. Двама големи мъже ще разменят удари, коментира Еди Хърн.