Грандиозното бойно шоу вече е в Пловдив. Дойде моментът за първата гала вечер на бойните спортове "Fuerte en el RING", която днес от 19.30 часа в зала "Колодрум" ще противопостави едни от най-добрите български кикбоксьори и боксьори срещу едни от най-сериозните чуждестранни бойци.

Малка част от ТОП имената, които феновете ще имат възможност да видят са: Александър Петров, Стоян Копривленски, Богдан Шумаров, Атанас Божилов, Йордан Янков, Християн Корунчев, Христомир Ранчев, Пламен Борисов, Рангел Станоев и още куп други звезди! За съжаление един от най-добрите ни боксьори Арман Хакобян счупи ръка в навечерието на галата и няма да може да се бие, но ще бъде до своите възпитаници от Лаута арми. Един от гвоздеите на програмата безспорно ще бъде двубоят между представителя на агитката на ЦСКА Владислав Кънчев от ANIMALS и фена на пловдивския Локомотив Виктор Николов от Лаута арми.

Публиката ще се наслади на цели 16 двубоя в кикбокса и бокса на живо! Подобно събитие, в което ще мерят сили толкова много световни и европейски шампиони, ще се проведе за пръв път в България. Шоуто, на което водещ ще бъде Кирил Вълчев - Киро Скалата, както и бойците участници, бяха представени на бляскава церемония в клуб Мегами, а тази вечер е време за битките. Програмата на боевете може да видите по-долу.