Мениджърът на новия шампион на WBC Тайсън Фюри – Франк Уорън /на снимката/, посъветва Антъни Джошуа да не рискува излишно и да избяга от мача с Кобрата за титлата на IBF. Притежателят на пояса и нашия боксьор договориха датата 20 юни и стадиона на Тотнъм като място на двубоя, но все още няма подписан договор. А след победата на Фюри над Дионтей Уайлдър вчера, усилено се заговори, че Джошуа може да се отметне от мача с Кубрат, за да отиде на директен обединителен двубой с Фюри. Такова е и желанието на промоутъра на Джошуа – Еди Хърн. Това обаче няма как да стане, при положение, че Уайлдър активира клаузата от договора за трети мач с Фюри.

Сблъсък между Джошуа и Фюри бил бил най-голямото спортно събитие в историята на Англия след световното по футбол през 1966 година. Билетите ще се изкупят за часове. По-добре Джошуа да не рискува и да избегне мач с Кубрат Пулев. По-добре да оваканти титлата, заяви Франк Уорън.

Той обаче признава, че подобен мач може би не е на дневен ред, тъй като Уайлдър ще поиска реванш. Сутринта след мача ми се обади ко-мениджърът на Уайлдър Шели Финкел и ли каза, че най-вероятно ще бъде задействана клаузата за реванш. Иска ми се Джошуа да не играе с Кобрата и Уайлдър да не поиска реванш, но засега това са само пожелания, завърши Франк Уорън.

Самият Тайсън Фюри също очаква Уайлдър да поиска реванш. Трябва ми време за се насладя на победата, а на Дионтей – да се възстанови. Очаквам да поиска реванш. Той е голям шампион и истински воин и ще иска отмъщение. Сигурен съм, че ще го направим отново, ако той пожелае, заяви новият шампион.