Чаканите с огромен интерес боксови сблъсъци между световния шампион в три от версиите на тежкия професионален бокс Антъни Джошуа и Кубрат Пулев и третия двубой на шампиона на Световния боксов съвет Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър задължително ще се изиграят до Коледа. Това прогнозира мениджърът на Фюри - Франк Уорън. Причината е, че нокаутът, който Александър Поветкин нанесе на Дилиън Уайт, ликвидира и последата пречка за обединителен двубой между Джошуа и Фюри. Уайт бе задължителен претендент на WBC и трябваше да се изправи срещу Фюри или Уайлдър, но загуби статута си след загубата от руснака. Ще има реванш между двамата, но това няма да промени нещата и Фюри и Джошуа могат да се изправят един срещу друг догодина, при положение, че победят противниците си. 

Според тиражираните информации Ей Джей и Циганския крал са договорили два мача помежду им и са уточнили и финансовите параметри, а стадион Уембли е считан за най-вероятният домакин на изцяло британския сблъсък за титлата "абсолютен световен шампион". Първата среща се очаква да се проведе през лятото на 2021 година, когато условията след пандемията от коронавирус вероятно ще позволяват пълен стадион.

Съществуваше вероятност мачовете на Джошуа срещу Кобрата и на Фюри срещу Уайлдър да бъдат отложени отново, ако не бъде допусната публика, но на фона на последните обстоятелства тази възможност е на път да отпадне. Промоутърът на Джошуа - Еди Хърн, вече потвърди, че иска мача с Кобрата до края на годината, дори ако трябва той да се проведе пред празни трибуни. За момента спряганите дати са 5 или 12 декември за Джошуа - Кобрата и 19 декември за Фюри - Уайлдър.