Само един рунд продължи двубоят между ирландската супер звезда Конър Макгрегър и американеца Дъстин Порие в главната битка от UFC 264, която се проведе в Лас Вегас тази нощ.

В края на първия рунд Макгрегър стъпи лошо и счупи глезена на левия си крак. Победата бе присъдена на Порие, като това беше втори пореден успех за него над ирландеца. От три мача по между им Порие има вече две победи и една загуба.

Срещата започна с демонстрация на огромно самочувствие и увереност от страна Конър Макгрегър. Той стартира отлично като нанесе три удара само в първите трийсетина секунди на мача. След това обаче, американеца се съвзе и му отвърна с доста повече и по-опасни атаки.

Секунди преди края на рунда, при един лоу кик от страна на Порие, Макгрегър стъпи на криво и се свлече на земята. В последствие се оказа, че става въпрос за счупен глезен и левият му крак беше обездвижен. С това приключи и двубоя, а пострадалия беше изнесен от октагона на носилка.  Това е и второ счупване на крак за ирландеца с последните му три мача.