Българският боксьор Кубрат Пулев и новият шампион на WBC Тайсън Фюри са си разменяли остри реплики и подигравки, но сега Кобрата поздрави Фюри за победата му срещу Деонтей Уайлдър в седмия рунд вчера в Лас Вегас. В същото време Пулев се обърна и към бъдещия си съперник Антъни Джошуа:

“Честито на току-що коронования шампион в тежка категория на WBC Тайсън Фюри и най-великия промоутър на всички време - Боб Аръм! Направихте го!!!”. Да вървим във Великобритания, шампионе… Антъни Джошуа, ръцете ме сърбят за битка!!! Навсякъде, по всяко време и без значение срещу кого!!!, написа Кобрата в “Туитър”.

Междувременно стана ясно, че Кобрата е отишъл в САЩ с туристическа, а не с работна виза и затова е имал проблеми. Известният български боксьор Кубрат Пулев е пристигнал на международното летище “О’Хара” в събота, 22 февруари. Господин Пулев е предоставил негова туристическа виза и е информирал служителите, че получав приходи от промотиране и боксови мачове в САЩ. На господин Пулев му е отказан достъп заради неточна виза и той напусна САЩ на 22 февруари в 21,30 часа”, се казва в съобщението на граничните власти в Чикаго.