Българският боксьор Кубрат Пулев отказва да се бие в Англия със световния шампион Антъни Джошуа за титлата на IBF. Новината оповести промоутърът на Кобрата - легендарния Боб Аръм пред worldboxingnews.net. Смяташе се, че двете страни са се разбрали двубоят да се проведе на 20 юни на стадиона на Тотнъм в Лондон и самият Пулев твърдеше, че подписването на договора е въпрос на дни. Сега обаче настъпи пълен обрат в преговорите. Боб Аръм заяви, че двубоят няма да бъде в Англия, защото домакинството би дало предимство на Джошуа. 

Твърденията за незабавен обединителен мач между Джошуа и Тайсън Фюри през лятото са твърде прибързани. Джошуа ще се бие с Кубрат Пулев, но имаме проблем с мястото. Кубрат няма да се бие в Англия, защото ще се наруши принципа на равнопоставеност, коментира Боб Аръм. При това положение ще се премине към търг, който бе насрочен от IBF за 3 март. Според worldboxingnews.net България ще отпадне като вариант да приеме двубоя, въпреки че адвокатът на Кобрата - Джон Уърт, не изключваше подобна възможност. При това положение САЩ остават най-вероятният домакин на мача.

Що се отнася до мача Джошуа - Фюри, Боб Аръм не смята, че тази година може да се стигне до него. Ако Фюри отново победи Уайлдър в третия двубой през лятото, ще играе с Кубрат Пулев, който ще нокаутира Джошуа, смята легендарният промоутър.