Наскоро британският боксьор в тежка категория Тайсън Фюри призна, че мастурбира по 7 пъти на ден като част от подготовката си мача с американеца Дионтей Уайлдър. Двамата ще се изправят един срещу друг на 22 февруари в Лас Вегас в реванш след зрелищното равенство на 1 декември 2018 година в Лос Анджелис. Освен поддържането на високи нива на тестостерона обаче Фюри има и други тайни за формата, която ще се опита да постигне, и те са свързани с диетата му.

Британецът заяви, че ще гони тегло от около 122 килограма за мача, което е поне с 5 кг по-тежко от това в първия двубой. Личният диетолог на Циганския крал – Джордж Локхарт, разкрива някои от тънкостите в хранителния режим на Фюри. Готвя му по едно къри на ден, признава Локхарт пред Скай Спортс. Също така куркумата е основна част от ястията на боксьора, който набляга на червеното месо. Фюри хапва нито повече, нито по-малко от 6 пъти на ден. Сьомгата също присъства ежедневно в менюто на Фюри.

Старая се да му осигурявам разнообразна храна. По време на предишните му подготвителни лагери е наблягал основно на пиле и ориз, докато сега яде наистина луди ястия, казва диетологът. А от 6-те блюда дневно, нито едно не се повтаря, допълва той. Какъв ще бъде резултатът – ще видим на 22 февруари.