Мениджърът на Кубрат Пулев и негов партньор в агенция "Епик Спортс" - Ивайло Гоцев, заплаши Антъни Джошуа със съд, а причината е липсата на споразумение за битката между двамата боксьори.

Двете страни обявиха, че са се разбрали за дата и място - 12 декември в "O2 Арена" в Лондон, но въпреки това все още договорът не е факт.

"Ако те не изпълнят споразумението ни, ще последва съдебен иск. В Англия разполагат с отлична и честна правосъдна система, така че не се притесняваме от подобни действия. Вярвам, че Ей Джей и неговият промоутър ще постъпят правилно и ще финализират сделката. Но ако решат да не го направят и наистина завият в посока мач с Тайсън Фюри, то ние ще си потърсим правата, това е сигурно.

Не само ще се задействаме с IBF, за да му отнемат пояса, но ще ги съдим за загубеното време и пропуснати ползи. На финалната права сме, от наша страна всичко е ясно. Остава Еди Хърн да изпълни неговата част от договора. След това Кубрат ще стане световен шампион. Той е мъжкар. Въпросът е Ей Джей мъж ли е, или още е мамино синче", заяви Гоцев.